اوچال در نمایشگاه تهران

نمایشگاه تهران

اوچال در نمایشگاه تهران

گروه صنعتی اوچال جهت بازدید از غرفه اوچال در نمایشگاه بین المللی تجهیزات آشپز خانه صنعتی، رستوران، کافی شاپ، بستنی و بیکری دعوت به عمل می آید، حضور شما موجب مسرت و دلگرمی ما خواهد بود.

 

با تشکر گروه صنعتی اوچال

زمان 20  الی 23 تیرماه

مکان- تهران- نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب

سالن A5    غرفه ِD2/2 

قهوه گانودرما چیست ؟

قهوه گانودرما چیست ؟

قهوه گانودرما نوشیدنی سالم با عصاره قارچ قرمز و دانه های قهوه بو داده است .
طرز تهیه اسموتی خوش مزه  با مخلوط کن سیدو

طرز تهیه اسموتی خوش مزه با مخلوط کن سیدو

اگر از چگونگی تهیه اسموتی ها آگاهی دقیقی ندارید، می توانید این مطلب را قدم به قدم دنبال کنید. در اینجا یاد می گیرید که چگونه اسموتی ساده را با مخلوط کن سیدو تهیه کنید.
راهنمای آسیاب کردن قهوه

راهنمای آسیاب کردن قهوه

چگونه و چه مقدار قهوه ام را آسیاب کنم؟ با چه ابزاری این کار را انجام دهم؟ یک کافی لاور زمانی در دم آوری قهوه ناموفق است که از میزان آسیا کردن آن بی خبر باشد! یک قهوه خوب نیازمند آسیاب کردن درست و دقیق است.
coffee-time-500

5 ساعت قبل از خواب قهوه ننوشید

بیش از یک سوم مردم جهان قهوه را دوست دارند و مصرف می کنند. 5 ساعت قبل از خواب قهوه ننوشید، 10 صبح تا 12 ظهر بهترین زمان نوشیدن قهوه
مخلوط کن سیدو

چرا مخلوط کن سیدو؟

مخلوط کن سیدو ابزاری با کیفیت و با دوام و یکی از بهترین تولیدات برند ایتالیایی سیدو است و در عین حال یکی از ابزار های پرکاربرد و ضرروی در کافی شاپ ها و فروشگاه های عرضه آب میوه و بستنی است که کمک شایانی به پرسنل مجموعه شما در راه ارائه خدمات بهتر و